ANTALYA / MANAVGAT - Kızıldağ Çorak İlkokulu

Kızıldağ Çorak İlkokulu

Kızıldağ Köyü Çorak Mahallesi Manavgat/ANTALYA
Vizyon
Türk Milli Eğitim Sisteminin gelişimine sağlanacak özgün katkılarla, Kızıldağ Çorak İlkokulunda ‘Bilgi Çağının’ gerektirdiği bilgi, beceri, değer ve teknolojinin etkin kullanımı sağlanarak, Türkiye de ve çağdaş ülkelerdeki eş değer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda yasa ve diğer mevzuatın uygulanması ve geliştirilmesi; milli birlik ve bütünlük içinde iktisadi, sosyal ve kültürel kalkınmanın desteklenmesi, hızlandırılması ve çağdaş uygarlığın yapıcı yaratıcı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen eğitim sistemi ve işleyişinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi, eğitim bilimlerindeki çağdaş yenilik ve gelişmeleri takip ederek araştırmalar yapılarak geliştirilmesi; bağlı kurumların ve çalışanların etkinlik ve verimlilikleri ile çalışan ve hizmet alanların memnuniyetlerinin artırılması ve geliştirilmesini sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Tam Gün 1-2-3-4 Birleştirilmiş Sınıf
08:30 - 11:35 12:35 - 14:00
Sobalı Klimalı
Ulaşım yerel imkanlarla olup servis yoktur.
Antalya 80 km Manavgat 65 km